Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
cos nie tak pomocy
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Czw 17:25, 21 Lut 2008    Temat postu: cos nie tak pomocy

witam wszystkich mam taki problem jak odpalam moja jawke i dam gazu to strzela z gaznika i po chwili gasnie. pomozcie prosze

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
cieply-kc
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 18 Maj 2007
Posty: 723
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 4/5

PostWysłany: Czw 17:29, 21 Lut 2008    Temat postu:

zaplon, ewentualnie filtr.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 17:40, 21 Lut 2008    Temat postu:

raczej maż źle zapłon ustawiony albo świeca do wymiany

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Czw 17:49, 21 Lut 2008    Temat postu:

swieca raczej nie bo probowalem na trzech a z tym zaplonem to tez go ustawialem (ale nie umiem) a jak sie go przekreca to tak mniej wiecej tylko tak po troszeczku?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 17:50, 21 Lut 2008    Temat postu:

tu masz opisane http://www.jawa50.fora.pl/tutoriale,23/ustawienie-zaplonu-jak-to-sie-robi,2765.html

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Czw 17:54, 21 Lut 2008    Temat postu:

ok moze mi sie uda

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 17:56, 21 Lut 2008    Temat postu:

spróbuj ale najpierw sprawdź czy gaźnik nie jest zatkany i czy filtr nie jest zabrudzony

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Czw 17:59, 21 Lut 2008    Temat postu:

ale to obojetne czy z filtrem czy bez robi sie tak samo tylko ze z filtrem po zapaleniu nie lapie od razu obrotow tylko za chwile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 18:01, 21 Lut 2008    Temat postu:

a filtr masz odetkany czy pozatykany??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Czw 18:03, 21 Lut 2008    Temat postu:

zatkany ale nie wiem czy dobrze bo obudowa popekala i tasma jest zaklejone

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Czw 18:04, 21 Lut 2008    Temat postu:

a spróbuj go trochę odetkać i zobaczysz czy coś sie poprawiło

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Czw 18:07, 21 Lut 2008    Temat postu:

ok jutro sprobuje ustawic zaplon i z tym filtrem zobacze i napisze czy jest dobrze

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Jack'olik
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 464
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Czw 18:12, 21 Lut 2008    Temat postu:

na 60 % to zapłon Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pawel93
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 826
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice Myszkowa

PostWysłany: Pią 8:33, 22 Lut 2008    Temat postu:

mi czasem szczela na niskich obrotach ale z cylka bo mam chyba albo zlą świecę albo zle ustawiona przerwa... musze zmierzyć

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Pią 16:45, 22 Lut 2008    Temat postu:

witam dzisiaj ustawilem od nowa zaplon i przerwe ale nie wiem czy dobrze i jeszcze swiece wymienilem teraz nie gasnie ladnie chodzi tylko jak sie ja odpala to z poczatku troche muli ale jezdzi i kopa tez ma:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin