Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Regulacja

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sir_headly
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 1096
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okolice Tomaszowa Lubelskiego

PostWysłany: Pią 10:01, 11 Sie 2006    Temat postu: Regulacja

Witam. Miałem iglicę ustawioną na 3 rowek od góry, zapłon i przerwę też idealnie ustawioną. Ogar palił z pierwszego kopa, ale kiedy zostawiałem go na wolnych obrotach (w mniarę wyrregulwanych), to się zalewał. Ustawiłem teraz iglicę na 2 rowek-motorek chodzi dobrze na wolnych obrotach ale nie pali z kopa. WIęc co radzicie-bawić sie w ustawaianie zapłonu tak, żeby moto palił z kopa czy wrócić do poprzedniego ustawienia iglicy?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piątal
Emerytowany Moderator
Emerytowany Moderator



Dołączył: 14 Cze 2006
Posty: 600
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pią 11:22, 11 Sie 2006    Temat postu:

wróć do poprzedniego Razz
po co masz go zostawiać na wolnych obrotach ? ;]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: Pią 13:19, 11 Sie 2006    Temat postu:

Ja bym radził ustawić na 3 rowek i ustawić zapłon od nowa, czyli przykręcić śrubkę od zapłonu do końca, odkręcić o 10 obrotów śrubki, spróbowac czy pali na kopa. Jak nie to zapalić i dokręcać śrubkę aż przestanie go zalewać i będzie chodził na równych, nie za wysokich obrotach.
Powrót do góry
miki1002
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 26 Sty 2006
Posty: 610
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: łódź

PostWysłany: Pią 13:45, 11 Sie 2006    Temat postu:

jaką śrubke od zapłonu?. ja bym zmienił dyszę głwówną ta dłuższą ( powinna byc dysza 68 )

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez miki1002 dnia Pią 19:01, 11 Sie 2006, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sir_headly
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 1096
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okolice Tomaszowa Lubelskiego

PostWysłany: Pią 15:50, 11 Sie 2006    Temat postu:

Ja nie mam żadnych oznaczeń na moich dyszach.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin