Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Problem z Jawką-odpala i gasnie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karol22255
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 163
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Sob 17:25, 16 Maj 2009    Temat postu: Problem z Jawką-odpala i gasnie

Witam. Mam problem z moją Jawką. Mianowicie odpalam ją chodzi przez kilka sekund i gasnie i wogóle niechce sie wkręcać na obroty. Jak to naprawić? Co jest popsute? Proszę o szybką odpowiedz.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
wojtek983265
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 43
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Biłgoraj

PostWysłany: Sob 17:51, 16 Maj 2009    Temat postu:

Pewnie robi sie przebicie na tam na przerywaczu. Możliwe ze masz zle włożoną podkładke tam jak wchodzą te przewody min od kondensatora tam są takie kremowe podkładki jedna jest taka okrągła i wchodzi w okrągłe miejsce, jeśli masz ją źle włożoną to może być przyczyną. Pozdrawiam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MIODEK
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 25 Kwi 2009
Posty: 65
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Sob 18:00, 16 Maj 2009    Temat postu:

A lewego powietrze niebieżebieże?

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez MIODEK dnia Nie 6:20, 17 Maj 2009, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LoKo994
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 1080
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 29 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Oborniki WLKP

PostWysłany: Sob 18:01, 16 Maj 2009    Temat postu:

A może poprostu masz problem ze świecą ? ? Nie zalewa się ? ? ? Jak nie to sprawdź gaźnik. Pzdr Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
karol22255
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 163
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Sob 19:01, 16 Maj 2009    Temat postu:

sprawdzałem swiece na wsk 125 i działa bez zarzutu. a o co choszi z tym powietrzem bo nierozumiem?

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez karol22255 dnia Nie 11:52, 17 Maj 2009, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin