Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Problem

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hasik1978
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 125
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Dębica

PostWysłany: Pią 20:57, 05 Mar 2010    Temat postu: Problem

Witam . Mam problem nastepujacy . Jade ogarkiem bez swiatel jest git , a tylko je zalacze zaczyna sie dlawic , szarbie i slabnie . Co jest przycznyna ?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kazik200
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 21:33, 05 Mar 2010    Temat postu:

moze male przebicie

za mocne zarowki

najpierw wymien zarowki na te o mniejszej mocy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AmaSoft
Moderator
Moderator



Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 1306
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Żabieniec [Maz.]

PostWysłany: Pią 23:15, 05 Mar 2010    Temat postu:

kazik200 napisał:
moze male przebicie

za mocne zarowki

najpierw wymien zarowki na te o mniejszej mocy


Gucio prawda. Zapewne masz coś pozmieniane w stacyjce lub masz zwarcie w iskrowniku lub na kablach. Innej sensownej przyczyny nie widzę. Pozdro

PS: żarówki do złej pracy silnika mają tyle co piernik do wiatraka...


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez AmaSoft dnia Pią 23:17, 05 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kornel9797
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 927
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Wyżnica/Kraśnik

PostWysłany: Sob 5:53, 06 Mar 2010    Temat postu:

Pewnie masz zwarcie.
Nie orientuję się, możesz pojechać gdzieś do elektryka i ci powie co jest nie tak.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pks100
Moderator
Moderator



Dołączył: 24 Cze 2007
Posty: 2616
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 127 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Rudy Slaskiej

PostWysłany: Sob 22:15, 06 Mar 2010    Temat postu:

Nie wiem jak wygląda Twoja instalacja, oryginalnie nie powinno być problemu, rzeczywiście możesz mieć tylko jakieś niefortunne zwarcie, chyba, że masz taki słaby silnik, bo na światłach wzrasta jego opór... Obstawiam jednak, że masz źle połączone przewody, cewki zapłonowe i świetlne są połączone, należy je rozłączyć. Pozdrawiam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin