Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Po kilku sekundach gasnie.
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PanSzybciutki
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Pią 8:14, 09 Lis 2007    Temat postu:

ktos moze jeszcze powie co się dzieje ? bo w weekend bede mial okazje zerknąć

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian9944
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 126
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 8:37, 09 Lis 2007    Temat postu:

sprubuj go odpalić na innej świecy .

ja tak też miałem coś podobnego to mi paliwo niedochodziło do gaznika !


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian9944
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 126
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 8:38, 09 Lis 2007    Temat postu:

sprubuj go odpalić na innej świecy .

ja tak też miałem coś podobnego to mi paliwo niedochodziło do gaznika !


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PanSzybciutki
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Pią 20:05, 09 Lis 2007    Temat postu:

mi paliwko dochodzi do gaznika.. do cylka tez..
jest tak :
odpalam.. chodzi na stosunkowo wysokich obrotach (nie jest to objaw nieszczelnosci przy gazniku, bo odrazu bym poznał)... potem obroty nieco się zmniejszają i ogar tak chodzi jeszcze z minute lub wiecej.. po jakims czasie nagle gasnie. po wykręceniu swieca jest zalana bardzo ale jak przyloze to cylka i kopne to iskra jest. po wyczyszczeniu swiecy ogarek juz nie zapala, a jak pcham to czasami ciut ciut zalapuje. nawet nieraz odpali ale zaraz gasnie... moze to wina swiecy??


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mandos
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 30 Lip 2006
Posty: 1152
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 23 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Śląsk

PostWysłany: Pią 21:38, 09 Lis 2007    Temat postu:

Jaka jest ciepłota świecy?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PanSzybciutki
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Sob 8:09, 10 Lis 2007    Temat postu:

f95 chyba

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MichalF
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 20 Paź 2007
Posty: 472
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: sie wziol ramzes?

PostWysłany: Nie 18:47, 18 Lis 2007    Temat postu: Odp

Stary ! ! ! ja też tak miałem, nie sądze że to zapłon albo świeca, to po prostu zatkany kranik paliwa ! to co z tego że z niego leci bęzyna jak sie odkręci. Mi sie tak stało 2 razy i były te same objawy! pochodził na wolnych obrotach może z 1 min a jak mu sie dało więcej gazu to zaraz go dusiło i gasł. jestem pewny że to kranik. jak odkręcisz paliwo to może lecieć ale za mało a silnik może spalać więcej niż z kranika leci. i jak już zgaśnie to po chwili też napewno zapali i dzieje sie to samo.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Johnny Moped
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 731
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 46 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Nie 19:29, 18 Lis 2007    Temat postu:

michalF:jak ma swiece mokra, to raczej nie to.
moze pobaw sie z iglica, bo moze niewlasciwy stosunek paliwa do powietrza. Mysle ze dostaje za duzo powietrza


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PanSzybciutki
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Nie 21:16, 18 Lis 2007    Temat postu:

wszystko jasne... po wlozeniu nowego kondensatora i odpaleniu na innej swiecy ogar chodzi jak zegarek. dzieki za pomoc

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin