Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
ogar gasnie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pawelo
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 06 Lis 2009
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Nie 9:11, 07 Sie 2011    Temat postu: ogar gasnie

Wczoraj ogar ładnie smigał trzymał wolne oboty itd a dzisiaj rano gdy chciałem go odpalic odpaliłza 1 razem ale mineły moze 5 s i zgasł odpalałem kilka razy i to samo nawet jak dodawałem gazu to gasł i nie wiem w czym problem ale jak odkręciłem tą dłuższą dysze to na odkreconym gazie chodził normalnie ale wolnych dalej nie trzymał :/

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moskit122
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 18 Wrz 2010
Posty: 2689
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 120 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: [Wlkp.] Poznań/Kobylin

PostWysłany: Nie 20:49, 07 Sie 2011    Temat postu:

a po co ta dysze odkręcałeś? nic nam to nie powiedziało, wyczyść gaźnik, skręć i wtedy próbuj a nie ćwiczysz z obrotami na wykręconej dyszy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pawelo
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 06 Lis 2009
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Wto 8:25, 09 Sie 2011    Temat postu:

wyczysciłem gażnik i dalej nic :/

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lkk1994
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 134
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: POLSKA

PostWysłany: Wto 9:13, 09 Sie 2011    Temat postu:

może musi trochę się rozgrzać i dopiero będzie się wkręcał albo kondensator padł

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pawelo
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 06 Lis 2009
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Wto 12:06, 09 Sie 2011    Temat postu:

zmieniłem gaźnik na inny i ładnie chodzi ale pojawił sie inny problem bo gdy przejade jakies 50m to gasnie i przez jakas 1 minute nie odpala a jak odpale to znowu 50m i dupa :/

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moskit122
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 18 Wrz 2010
Posty: 2689
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 120 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: [Wlkp.] Poznań/Kobylin

PostWysłany: Wto 14:45, 09 Sie 2011    Temat postu:

źle ustawiony poziom w komorze pływakowej albo zacinający się zaworek iglicowy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
duszek0098
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 28 Lip 2011
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 11:30, 10 Sie 2011    Temat postu:

u mnie też tak jest próbowałem ustawiać iglice na wszysztkich rowkach prubowałem i dupa co trza zrobi żeby dobrze działało.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moskit122
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 18 Wrz 2010
Posty: 2689
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 120 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: [Wlkp.] Poznań/Kobylin

PostWysłany: Śro 14:52, 10 Sie 2011    Temat postu:

duszek0098 napisał:
u mnie też tak jest próbowałem ustawiać iglice na wszysztkich rowkach prubowałem i dupa co trza zrobi żeby dobrze działało.


zostawić iglicę w spokoju...
poziom w komorze pływakowej ustawić


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin