Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
nie działa

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bartuning
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 55
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 17:41, 31 Lip 2009    Temat postu: nie działa

witam widze ze ostatnio nie tylko ja mam problem z moim ogarem po remoncie.Nie wiem co mu jest robiłem wszystko a on tylko "chyci" no kilka sekund i silnik gaśnie.Po kilku próbach takiego odpalania jest już coraz ciężej. wymieniłem już prawie wszystko oprócz kondensatora i tu moje pytanie-jak go sprawdzic bo nie chce wydawać kasy na oślep.
wszystkie podpowiedzi mile widziane, czy to do kondensatora czy jak go uruchomić. Z góry dzięki


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
1jozin95
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 175
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Kamienica Górna

PostWysłany: Pią 19:05, 31 Lip 2009    Temat postu:

Moim zdaniem to źle wyregulowany zapłon
Jakby by kondensator zepsuty to była by słaba iskra


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez 1jozin95 dnia Pią 19:07, 31 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wania
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 26 Lip 2009
Posty: 19
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 19:25, 31 Lip 2009    Temat postu:

Najpierw wyreguluj zapłon jak to nie pomoże sprawdź platynki może są już zużyte ..

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
RaceKing1
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mirsk/Gryfów Śląski

PostWysłany: Pią 19:55, 31 Lip 2009    Temat postu:

ale to może być też wina tego kondensatora,nie wiem,pożycz od kolegi który ma dobry czy coś i sprawdź,innej metody nie ma jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy w ciemno. Pozdrawiam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dudzio
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Maj 2009
Posty: 378
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zamosc

PostWysłany: Sob 9:34, 01 Sie 2009    Temat postu:

Spróbuj wyregulować zapłon i pobaw sie iglica Very Happy.... Bo możne paliwa dostaje i tylko "chyci" i gaśnie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bartuning
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 21 Cze 2007
Posty: 55
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Sob 12:10, 01 Sie 2009    Temat postu:

witam już zrobiłem.a jak jest mokra świeca to musze obniżyć poziom paliwa w komorze pływakowej???

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dudzio
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Maj 2009
Posty: 378
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zamosc

PostWysłany: Sob 12:37, 01 Sie 2009    Temat postu:

ta blasze na doł☻ podginasz ...... iglice na którym rowku masz ??

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Dudzio dnia Sob 12:41, 01 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin