Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Jawka umiera!
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adek755
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 425
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Lubartów

PostWysłany: Sob 15:39, 10 Mar 2007    Temat postu: Jawka umiera!

Pomocy nie wiem co się dzieje! Wyciągnąłem ją dzisiaj i jade i wogóle mocy nie ma i tak warjuje!! Sad . Jak dodam gazu to jedzie słabo, dodam troche więcej- to aż rwie. Potem jak już się na 1 rozpędze, to zmieniam na 2 i jade powoli traci moc- gaz na maxa i nic jedzie słabo nie ma siły się rozpędzić. POMOCY co to może być!!!! Question Question Mad Sad Mad Exclamation Exclamation

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mandos
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 30 Lip 2006
Posty: 1152
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 23 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Śląsk

PostWysłany: Sob 15:43, 10 Mar 2007    Temat postu:

Ja miałem takie objawy gdy łapało mi lewe powietrze przy połączeniu króćca i cylindra.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
skineahd-ogar200
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 380
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sosnowiec

PostWysłany: Sob 15:52, 10 Mar 2007    Temat postu:

sprawdz na pokrywie gaźnika jak masz tą taką blaszke co blokuje dopływ paliwa i nad nia masz takie cos to sprawdz czy ci sie to nie blokuje ten taki drucik w tej jak by śrubie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Matti_92
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 24 Sty 2007
Posty: 165
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Z Najlepszej Metropolii czyli z Filipowic City

PostWysłany: Sob 16:53, 10 Mar 2007    Temat postu:

spwrawdź czy ci niewydmuchało uszczelke pod głowicąalbo moży wypadła Ci szpilka. Jak zgubiłem szpilke to mi na dwójce ledwie ciiągną

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adek755
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 425
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Lubartów

PostWysłany: Sob 18:12, 10 Mar 2007    Temat postu:

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Postaram się to posprawdzać i dam wam odpowiedź. PS MAtti_92 lepiej zrób coś z tymi postami (dubble post i co więcej 3 posty pod sobą) bo jak admin albo mod to zobaczy, to będziesz miał ostrzeżenie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
capitan2
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sie 2006
Posty: 771
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Krotoszyn (Wlkp.)

PostWysłany: Sob 19:20, 10 Mar 2007    Temat postu:

głupoty z tą uszczelką. skineahd-ogar200 ma rację weź zrób to z tą blaszką albo w ogóle przeczyśc gaźnik, to na bank z gaźnikiem jak chodzi i ją muli to tylko gaźnik ewentualnie świeca inna sprawa jakby w ogóle nie odpalała.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mangus
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 1813
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 44 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 20:17, 10 Mar 2007    Temat postu:

albo może wymienić pirścinki jest czas...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
capitan2
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sie 2006
Posty: 771
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Krotoszyn (Wlkp.)

PostWysłany: Sob 20:22, 10 Mar 2007    Temat postu:

od pierścieni by nie gasla tylko by miała mniejszego kopa i prędkośc, to bankowo gaźnik

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mangus
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 1813
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 44 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 20:42, 10 Mar 2007    Temat postu:

kurde... ja miałem rozwalone pierścionki i mi gasła

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adek755
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 425
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Lubartów

PostWysłany: Sob 20:47, 10 Mar 2007    Temat postu:

Nie gaśnie tak zabardzo. Było tak: przejechałem się po podwórku- ok. Nieźle jest na jedynce grzeje, to na 2 zmieniam i też daje. No to otwieram bramę i na ulicę. Gazu na maxa i na jedynce rozpędzam- zmieniam na 2 jade, słabnie moc, zwalnia- no to ja gazu na maxa i to samo zwalnia słabnie, no to ja na 1 i zaczyna wariować i tyle. Mam nadzieję, że to ta przerwa... Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mangus
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 1813
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 44 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 20:50, 10 Mar 2007    Temat postu:

no to ja miałęm identycznie... to są pirścionki...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adek755
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 425
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Lubartów

PostWysłany: Sob 20:53, 10 Mar 2007    Temat postu:

No mam nadzieję. Dzięki mangus

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mangus
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 1813
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 44 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 20:58, 10 Mar 2007    Temat postu:

też nie jest wykluczone że jawka sie przegrzewa... może to być przyczyną dużej ilości syfu na czylindrze i głowicy...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adek755
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 425
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Lubartów

PostWysłany: Nie 7:59, 11 Mar 2007    Temat postu:

Dizsiaj sobie jeszcze chce pojeździć z rana, odpalam, dałem jej pochodzić troche, jedynka i ruszam ok. jakoś jade potem na 2 i to samo:(. Znowu odpalam i na 1, ale (!!) biore na wyższe obroty i nic gazu na maxa i nic na 1 nie ma siły. Kurde co się dzieje. Już siły nie mam. Jak już się uda mi na 1 rozpędzić, to na 2 i tak mi się muli, o 3 już nie ma co mówić... Kolega mówił, żebym spróbował zmieniać biegi na niższych obrotach, bo on miał coś podobnego w ogarze 205 i że to wina gaźnika. Niższe obroty też nie pomagają- gaśnie...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mandos
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 30 Lip 2006
Posty: 1152
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 23 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Śląsk

PostWysłany: Nie 9:00, 11 Mar 2007    Temat postu:

Sprawdź dokładnie czy nigdzie nie łapie lewego powietrza (niedokręcony albo pęknięty króciec). Jak ciągnie fałszywe powietrze to mieszanka staje się bardzo uboga i silnik nie ciągnie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin