Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Grzanie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Markness
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 02 Lip 2008
Posty: 138
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Konin

PostWysłany: Śro 13:24, 27 Sie 2008    Temat postu: Grzanie

Mam taki problem na zimnym odpali na ciepłym też na gąrącym też ale gdy już jest taki goracy że można sie popażyć to niechce odpalić Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lopez
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 2300
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 46 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Suchedniów

PostWysłany: Śro 13:42, 27 Sie 2008    Temat postu:

To normalne zjawisko w tych silnikach. Możesz troche pokombinowac ze zmianą świecy, ustawianiu zapłonu, ale te silniki tak mają, że trudno je odpalic na gorącym.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dzonas3
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 85
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Śro 19:48, 27 Sie 2008    Temat postu:

sie czeka az lekko ostygnie i pchaj a nie gadaj Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Markness
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 02 Lip 2008
Posty: 138
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Konin

PostWysłany: Czw 21:45, 28 Sie 2008    Temat postu:

Teraz mam aki problem wogóle nie ma iskry Confused Cewke wymieniłem niema nadal świece też co to może być i jak to naprawić??????

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bazalt
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2157
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 64 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Jelenia Góra

PostWysłany: Czw 22:05, 28 Sie 2008    Temat postu:

przebicie na kablu od świecy też może być powodem jak ma a jeździ xD dawałem z malca i też ma a w maluchu nie było xD nie wiem co jest ale mniejsza z tym zobacz czy ty nie masz przebicia i wykręć świece i wsadź palca w fajkę i zobacz czy kopnie przy odpalaniu,może świeca do wywalenia lub na innych spróbuj Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Markness
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 02 Lip 2008
Posty: 138
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Konin

PostWysłany: Czw 22:10, 28 Sie 2008    Temat postu:

Czytaj ze zrozumieniem wiem ze pisze troche zawile ale da sie zrozumien swiece wymienialem kabelek dobry i nie jezdzi nie odpali ani spycha nawet jak bym o ze stoku zepchał na którym skacze małysz prosze o pomoc

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Redzio
Nowy
Nowy



Dołączył: 28 Sie 2008
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jędrzejów

PostWysłany: Pią 0:51, 29 Sie 2008    Temat postu:

mozliwe ze masz zabrudzone mloteczek i kowadelko , lub masz za duza przerwe miedzy mlotkem a kowadlem albo na swiecy albo ktorys z kabli co dochodzi do cewki masz przebity moze tez masz zwarcie albo nie przelonczyles przeloncznika na lampie heh Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Briard
Nowy
Nowy



Dołączył: 12 Sie 2008
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Takie pytanie? Sosnowiec

PostWysłany: Pią 6:31, 29 Sie 2008    Temat postu:

Redzio sugerujesz,że autor tematu ma brudne uszy i dlatego ma problem? Shocked

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ogierek093
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 954
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Biała Podlaska

PostWysłany: Pią 8:34, 29 Sie 2008    Temat postu:

ja kiedyś tak lekko tylko przełącznik przełączyłem ze już był na prosto ale jeszcze nie przełączył zapłonu i pchałem jak durny a potem przekręciłem dalej i odpalił...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bazalt
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2157
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 64 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Jelenia Góra

PostWysłany: Pią 17:58, 29 Sie 2008    Temat postu:

no bo te przełączniki są głupie ja miałem na prosto a lampy mi świeciły ja też miałem na początku że nie przekręciłem przełącznika i sprawdzałem iskrę xD zobacz jak mówi kolega redzio czy nie masz brudnego młoteczka i kowadełka i ewentualnie przetrzyj platynki papierem wodnym (400)

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez bazalt dnia Pią 18:01, 29 Sie 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin