Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
brak luzu po złożeniu :/

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doman30
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 29 Maj 2010
Posty: 360
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Czw 18:17, 22 Lip 2010    Temat postu: brak luzu po złożeniu :/

Witam. Składałem dziś silnik w mojej jawce. Zanim społowiłem go, to sprawdzałem czy wszystkie biegi są, czy są oba luzy itp. Potem społowiłem i z powrotem sprawdzałem czy są biegi i luzy - wszystko było ok. Po jakichś 30 minutach jeszcze raz chciałem sprawdzić czy mam wszystkie biegi i szok - nie mam luzu Neutral ani tego pomiędzy 1 a 2 ani 2 a 3. Co się mogło stać? Czy czeka mnie kolejne rozpołowienie? Jak tak to sie chyba załamię... A i dodam że jeszcze nie poskłądałem całego silnika tylko na razie społowiłem kartery i poskręcałem wszystko do kupy i na początku było ok a potem tak jakby samo z siebie sie zepsuło ;/ Powiedzcie mi co mam robić..

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kamil12345121
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 341
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: kozienice

PostWysłany: Czw 18:22, 22 Lip 2010    Temat postu:

odpal silnik i wszystko sie zrobi luz sie znajdzie tym sie nieprzejmuj

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edek18
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 10 Lip 2010
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: mazowieckie

PostWysłany: Czw 18:25, 22 Lip 2010    Temat postu:

tak jak kolega dobrze powiedział

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
doman30
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 29 Maj 2010
Posty: 360
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Czw 19:37, 22 Lip 2010    Temat postu:

Ok dzięki, to samo powiedział mi ojciec jak wrócił. Wie ktoś czemu tak jest w tych silnikach?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kamil12345121
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 341
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: kozienice

PostWysłany: Pią 17:36, 23 Lip 2010    Temat postu:

nieraz tak jest ze po złozeniu wszystkich biegów niema a jak sie odpali to wszystko sie znajduje a niewiem dlaczego tak jest

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin