Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Pomocy nie mam iskry !!

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Pon 20:39, 09 Lip 2007    Temat postu: Pomocy nie mam iskry !!

Siema

;/ złożyłem jawke bo kopniak mi sie zwalił społowiłem wszystko jest ok tryby chodzą jak kopie kopniakiem tłok chodzi jak powinien magneto też przerwa jest ustawiona wszystko ok ale NIE MAM ISKRY !! jeszcze muszę sprawdzić czy cewka butelkowa ma mase bo już raz tak miałem z kolegami patrzyłem czy jest iskra trzyamałem kabel od swiecy i trzymałem a jak mase złapało to mnie fajnie kopneło Very Happy Very Happy DAJCIE SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!a i jakby co to mogę kupić całą Jawke w częsciach :Dtak do 100zł Very Happy tylko w woj.Lubleskim najlepiej z papierami może być silnik do roboty do maloania to wszystko ja zrobie tak jak trzeba tylko cała Jawa w częściach żeby była Very Happy ;/ POZDRO WSZYSTKIM !!


GG__1714633
E-Mail__astra115@o2.pl

OSTRZEŻENIE ZA PISANIE NAZW TEMATÓW WIELKIMI LITERAMI. SIR_HEADLY
Powrót do góry
Lipon
Założyciel Forum
Założyciel Forum



Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 600
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Pon 22:04, 09 Lip 2007    Temat postu:

Może Ci się to wydać głupie, ale sprawdz czy żaden kabelek nie jest przerwany. Ja tak miałem ;D.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
czarny
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 04 Lut 2007
Posty: 220
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Wto 7:11, 10 Lip 2007    Temat postu:

ustaw platynki i czy dobrze masz ustawiony zaplon i sprawdz kable ja mialem nie orginalna elektryke i co ustwilem zaplon to iskry ni ch**a

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: Wto 17:45, 10 Lip 2007    Temat postu:

no tak tylko że zapłon ustawiłem jak był kiedyś !! i nie wiem a kabel na bank nie jest odłączony bo podłączyłem na krótko to też nic nie było ;/ nic a nic ;/ jeszcze sprawdze bo cewka butelkowa może nie mieć iskry !! ;/ jade w środe to sprawdze Razz
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Nie 17:28, 15 Lip 2007    Temat postu:

ja tez ostatnionie mialem iskry. Weź zobacz czy niemasz spięcia na przerywaczu.
jesli tak t podłuz pod niego plastikowe lub gumowe podkładki
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Śro 9:15, 18 Lip 2007    Temat postu:

weż odkręć kondensator przeczyść to kułeczko na końcu kabla i zakręc tsk mocno jak sie da . ja też tak miałem. Mowie ci pomoże to
Powrót do góry
Wiooreck
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 228
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Przysucha

PostWysłany: Śro 20:29, 18 Lip 2007    Temat postu:

he he, ale najśmieszniejsze jest to, że błachym powodem może też być świeca... ja miałem świecę do dupy, niwe dawała iskry a wszystko było ustawione. Znalazłem jakąś starą w garażu F75 i jeżdże.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: Czw 11:02, 19 Lip 2007    Temat postu:

heh najśmieszniejsze jest to żwe miałem źle zapłon ustawiony pępkło mi magneto i były 3 przerwy kupiłem dobre magneto i jest dobrze Very Happy jawa chodzi zawaliście Very Happy jak co to można zamknąć ten temacik ! Pozdro
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin