Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Podłączanie Stacyjki

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mati248
Nowy
Nowy



Dołączył: 28 Lut 2010
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zarzecze

PostWysłany: Nie 17:21, 10 Paź 2010    Temat postu: Podłączanie Stacyjki

Czesc
Mam problem:
Mianowicie chcę się was spytać czy dobrze to wszystko podłączyłem, ponieważ
iskry jak nie było tak niema. Wymieniłem platynki, i podłączyłem pourywane
kable w przedniej lampie. Wszytko podłączyłem tak jak ma być a prądu nawet niema.

pozdro.







Uploaded with ImageShack.us


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AmaSoft
Moderator
Moderator



Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 1306
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Żabieniec [Maz.]

PostWysłany: Nie 18:32, 10 Paź 2010    Temat postu:

kolego na drugi raz zmniejszaj foty Smile Opisz kolory kabli bo widzę że masz niefabryczną instalację. I dla mnie jest ich zdecydowanie za mało... Pozatym żarówka nie zaświeci bo nie ma masy.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez AmaSoft dnia Nie 18:33, 10 Paź 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bergu
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Lut 2007
Posty: 649
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Rybnik

PostWysłany: Nie 18:35, 10 Paź 2010    Temat postu:

z tego co ja widze to masa jest zrób porządniejsze foty lub namaluj schemat twojej instalacji

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez bergu dnia Czw 11:42, 29 Wrz 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
AmaSoft
Moderator
Moderator



Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 1306
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Żabieniec [Maz.]

PostWysłany: Nie 18:37, 10 Paź 2010    Temat postu:

masy do lampy nie ma, widać to na pierwszej focie, jest + do jednego włókna tylko.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin