Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Bardzo słabe światła-Jawa50
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krzysiek025
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 25 Lis 2008
Posty: 714
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 30 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Dobrydział

PostWysłany: Wto 7:35, 14 Lip 2009    Temat postu:

po pierwsze cewka powinna być przykręcona do oporu bo podczas jazdy cewka się obluzuje i zacznie trzeć o magneto po 2 przewód może się ruszać tylko tam gdzie jest przylutowane powinno dobrze siedzieć po 3 wymień te magneto po tym wszystkim powinno dobrze świecić ale ci mówię najwięcej zależy w tym wszystkim od magneta znaczy od jego namagnesowania I jeśli to wszystko zrobisz to wiesz co zrobić Pozdrawiam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
RaceKing1
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mirsk/Gryfów Śląski

PostWysłany: Wto 10:39, 14 Lip 2009    Temat postu:

spokojnie krzysiu,jeśli Twoje rady okażą się trafne to na pewno poleci pochwałka ;]
zaraz się za to wszystko biorę,sprawdzę cewki a jak to nie pomoże to spróbuje skądś dorwać magneto,dziękuje wszystkim za wypowiedzi,pozdrawiam Smile
mam jeszcze jedną prośbę,czy mógłby mi ktoś kto ma dobre światła zrobić zdjęcie swoich cewek? (chodzi mi o to jak są połączone i wogóle zdjęcie całego magneta z tym wszystkim) z góry wielkie dzięki Wink


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez RaceKing1 dnia Wto 11:01, 14 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
krzysiek025
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 25 Lis 2008
Posty: 714
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 30 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Dobrydział

PostWysłany: Wto 13:09, 14 Lip 2009    Temat postu:

RaceKing1 ty nie musisz nic inaczej podłączyć tylko wymień magneto jeśli byś miał źle podłączone to w ogóle nie miałbyś świateł a skoro masz to wymień magneto i będzie git Pozdro

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
RaceKing1
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 174
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mirsk/Gryfów Śląski

PostWysłany: Wto 14:25, 14 Lip 2009    Temat postu:

a widzisz krzysiek,mylisz sie,miałem źle cewki podłączone ;]
zmieniłem kable i dają jak cholera ;]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mac
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 20 Kwi 2009
Posty: 441
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 36 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Czw 13:09, 16 Lip 2009    Temat postu:

A wymieniłeś całe okablowanie, czy tylko przy iskrowniku?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin