Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Zimna nie odpala .

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikioza
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 26 Lis 2009
Posty: 407
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gomunice

PostWysłany: Wto 12:53, 27 Kwi 2010    Temat postu: Zimna nie odpala .

W mojej jawie mustang jest taki problem , że zimna nie chce odpalić . Dopiero jak wykręcę i przeczyszczę świece to zapali . Ale to nie wszystko . Jak zapali to na parę sekund 3-6 sek. i już z kopki nie chce odpalić . A gdy nagrzeje się to smiga normalnie .
Świeca brązowa (kawa z mlekiem) F 75 <---symbol świecy Smile

Jawka trochę dużo pali i gażnik mokry cały bo pełno brudu na nim przylepione jest . Iglica na 2 rowku od góry . Poziom paliwa dobrze ustawiony . Dlaczego tak się dzieje ze nie odpala ?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ogryzek
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 111
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Chrzanów

PostWysłany: Wto 13:29, 27 Kwi 2010    Temat postu:

za mało paliwa ma jak jest zimna a próbowałeś lekko przytkać rurkę od filtra

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mikioza
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 26 Lis 2009
Posty: 407
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gomunice

PostWysłany: Wto 13:53, 27 Kwi 2010    Temat postu:

paliwa raczej nie ma za mało bo jak sie rozgrzeje to chodzi normlanie trzyma obroty niskie i wysokie i jezdzi szybkawo przytykam i gasnie . lewego powietrza nie ma

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
[Pro][Boszcz]
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 30 Mar 2010
Posty: 556
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 18 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Hajnówa

PostWysłany: Wto 14:31, 27 Kwi 2010    Temat postu:

A jak jest zimna to przelewasz gaznik ?? masz zalozony filterek miedzy gaznikiem a kranikiem ?? masz czysty gaznik ??To powinienes miec ja tak mialem ale ustawilem sobie zaplon jest wyregulowany do perfekcji ale w twoim przypadku to w ostatecznosci bym sie tam pchal sprubuj moze zmniejszyc przerwe na swiecy do ko 020 mm to powinno pomuc jesli nie to prubuj czegos innego

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mikioza
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 26 Lis 2009
Posty: 407
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gomunice

PostWysłany: Wto 17:14, 27 Kwi 2010    Temat postu:

Przelewam jak zimna filterka nie mam na szlaufiku ale mam przy kraniku ( wbudowany ). A moze wiesz w którą strone przestawic zapłon zdaje mi sie jak by ja troche zalewało .

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin