Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Swiatłą długie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
garden92
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Mar 2006
Posty: 434
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: z Katowic

PostWysłany: Sob 10:34, 20 Paź 2007    Temat postu: Swiatłą długie

Mam problem zrobiłem światła w jawie które nie działały już z 4 lata Smile i jest gites tylko jak wezmę odpalę moto i pżełonczę na światła to świecą bardzo ładnie lecz jak przełoncze na długie to wogule światła gasną z przodu i z tyłu i co to morze być?

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez garden92 dnia Sob 12:42, 20 Paź 2007, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
capitan2
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sie 2006
Posty: 771
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Krotoszyn (Wlkp.)

PostWysłany: Sob 10:51, 20 Paź 2007    Temat postu:

masz chłopie kable źle przykręcone i tylko to, ja miałem podobnie i dałem do majstra bo sam sobie z tym nie umiałem dac rady

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
djszpileczka
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Paź 2007
Posty: 163
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Łódź

PostWysłany: Sob 11:03, 20 Paź 2007    Temat postu:

odwrotnie podłonczyłeś na stacyjce kabel zamień kable po prawej stronie ze sobom i będze dobrze

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
WayRider
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 26 Sie 2007
Posty: 56
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Czestochowa

PostWysłany: Sob 17:18, 20 Paź 2007    Temat postu:

a żarówka jest na 100% dobra??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
garden92
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Mar 2006
Posty: 434
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: z Katowic

PostWysłany: Nie 10:18, 21 Paź 2007    Temat postu:

żarówka na 100% jest dobra Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
WayRider
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 26 Sie 2007
Posty: 56
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Czestochowa

PostWysłany: Nie 10:59, 21 Paź 2007    Temat postu:

kable muszą byc zle wtyknięte skoro gasną jak przełączasz.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
garden92
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Mar 2006
Posty: 434
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: z Katowic

PostWysłany: Nie 13:42, 21 Paź 2007    Temat postu:

no normalnie wszystko działa a jak przełoncze na długie to gasną a gdzie mogą być zle popodłanczanę ?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
djszpileczka
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Paź 2007
Posty: 163
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Łódź

PostWysłany: Nie 14:03, 21 Paź 2007    Temat postu:

tak jak ci pisałem po prawej stronie w stacyjce zmień z sobom kable i powino byc dobrze

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
WayRider
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 26 Sie 2007
Posty: 56
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Czestochowa

PostWysłany: Nie 17:38, 21 Paź 2007    Temat postu:

mozesz miec tez zrąbany ten przełącznik i dlatego nie swiecą bo jak kable byłyby na odwrót podłączone to tylko tym by sie rózniło ze tam gdzie są długie to swiecą któtkie i na odwrót, istnieje mozliwosc ze jak przełączasz to cos tam nie łączy...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kojot
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 07 Sty 2006
Posty: 2473
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Barcice

PostWysłany: Pią 16:31, 09 Lis 2007    Temat postu:

tak jak mowi wayrider... mialem to samo... rozebralem przelacznik przeczyscilem i jest gites

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian9944
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 08 Lis 2007
Posty: 126
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 18:45, 09 Lis 2007    Temat postu:

rozkrenć przełoncznik tam go przeczyść przewody i takie tam powino chodzić a jak to nie pomoże to od środka lampy wszystko powyczyszczaj powino być git Smile Exclamation

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
garden92
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Mar 2006
Posty: 434
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: z Katowic

PostWysłany: Sob 9:05, 10 Lis 2007    Temat postu:

Aaaa przełoncznik padł całkowicie są już zjechane styki

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin