Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Sprzęgło nie chodzi

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
matsson1212
Nowy
Nowy



Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 17:53, 28 Cze 2009    Temat postu: Sprzęgło nie chodzi

Witam mam problema postaci ze sprzegło nie reaguje na jego wciśniecie tzn. ten popychacz do tych dwóch prencików co idą do kosza sprzegłowego lata luzem i nie ma wogóle oporu.... Nie wiem zbytnio o co tu chodzi e dwa prenciki dłuzszy i krótszy sa odpowiedniej długosci i wogóle nie chce chodzic sprzegło..... Proszę o pomoc

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
gacek017
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 31 Sty 2009
Posty: 279
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Andrychów

PostWysłany: Nie 18:01, 28 Cze 2009    Temat postu:

Między popychaczami powinna być kulka jak jej nie ma to włóż i tak do skutku,Pozdrawiam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kajoj150
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 86
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Rzeszów

PostWysłany: Nie 18:11, 28 Cze 2009    Temat postu:

Ten sam miałem problem.Ja zmieniłem kulkę bo tamta już była uszkodzona.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
matsson1212
Nowy
Nowy



Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 19:06, 28 Cze 2009    Temat postu:

wielkie dzieki za info . Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
plusminus
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 2330
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 102 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: lubelskie

PostWysłany: Nie 21:15, 28 Cze 2009    Temat postu:

a jak zapalisz silnik to szumi po naciśnięciu sprzegła, pewnie ci się kosz odkręcił lub po prostu nie wyregulowałeś śrubki

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
motórzysta
Emerytowany Moderator
Emerytowany Moderator



Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 2506
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 57 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Nie 21:21, 28 Cze 2009    Temat postu:

plusminus napisał:
a jak zapalisz silnik to szumi po naciśnięciu sprzegła, pewnie ci się kosz odkręcił lub po prostu nie wyregulowałeś śrubki


Albo ta śrubka jest wyrobiona i tym samym za krótka Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pks100
Moderator
Moderator



Dołączył: 24 Cze 2007
Posty: 2616
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 127 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Rudy Slaskiej

PostWysłany: Czw 5:43, 02 Lip 2009    Temat postu:

Jest kupę powodów, tak czy nie albo się coś odkręciło, albo jest starte albo czegoś brakuje, a opcja szukaj naprawdę nie boli!!

Pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin