Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Problem z ogar 200

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Magazynier
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 10 Mar 2013
Posty: 15
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 14:05, 14 Mar 2013    Temat postu: Problem z ogar 200

Wiatm mam pewnien problem z moim ogarem 200 otóż.
na luzie normalnie chodzi a jak włącze bieg najgorzej na 2 i 3 to przerywa i nie chce sie rozpedzac musze ja troche na sprzegle przeciągnąc i wtedy jest git,swieca,zapłon jest ok
gaznik tez zmieniałem i nadal to samo co to moze byc?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mateusz1230
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Gru 2011
Posty: 772
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: Czw 15:17, 14 Mar 2013    Temat postu:

A sprzęgło sprawdzałeś ????

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Magazynier
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 10 Mar 2013
Posty: 15
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 16:25, 14 Mar 2013    Temat postu:

sprzęgło jest ok kompresja tez dobra

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tomekwozniak98
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 23 Gru 2012
Posty: 70
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 20:00, 14 Mar 2013    Temat postu:

Jaki masz kolor świecy po nagrzaniu silnika?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Sikorek
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Cze 2012
Posty: 268
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Częstochowa/Woźniki

PostWysłany: Pią 12:48, 15 Mar 2013    Temat postu:

Swieca powinna być brazowa sucha, ustaw pozadnie zaplon 0,04mm i gaznik tutki na forum są Very Happy sprawdź też kondensator.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Magazynier
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 10 Mar 2013
Posty: 15
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 13:19, 15 Mar 2013    Temat postu:

problem rozwiązany winą byl kondensator

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
plusminus
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 2330
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 102 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: lubelskie

PostWysłany: Pią 13:20, 15 Mar 2013    Temat postu:

Sikorek napisał:
ustaw pozadnie zaplon 0,04mm


Co Ty za pierdoły opowiadasz?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Sikorek
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Cze 2012
Posty: 268
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Częstochowa/Woźniki

PostWysłany: Sob 10:37, 16 Mar 2013    Temat postu:

Kurde sorry 0,4mm pomylilo mi się, a z kondensatorem miałem rację

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin