Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Pomocy! Problem z 1 biegiem w ogzrze 200

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kika
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 18 Wrz 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Wto 7:17, 21 Paź 2008    Temat postu: Pomocy! Problem z 1 biegiem w ogzrze 200

witam mam problem z jedynka co doprowadza mnie juz do nerwicy bo jak jadę gdzieś do lasu i pod górkę redukuje z 2 na 1 i jej nie ma i jak puszczę sprzęgło zgrzytnie i cisza
Muszę zgasić motor dać na jedynkę kopnąć 2razy kopnikiem i odpalić na popych wtedy jedynka jest dopóki nie wuce 2 lub 3 Pomóżcie bo już nie mogę z tym sobie poradzić


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
hary94
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 28 Cze 2007
Posty: 490
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Pieruszyce

PostWysłany: Wto 12:57, 21 Paź 2008    Temat postu:

pomanewruj troche ze sruba od przykrecania automatu biegowego (dokrec)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kika
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 18 Wrz 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Wto 18:10, 21 Paź 2008    Temat postu:

Dokręcone na maxa tylko automat jest troszkę pogięty nie wiem dlaczego bo tak juz kupiłem z pogiętym

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ogierek093
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 954
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Biała Podlaska

PostWysłany: Wto 18:17, 21 Paź 2008    Temat postu:

i od początku takie problemy były?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kika
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 18 Wrz 2008
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Śro 18:14, 22 Paź 2008    Temat postu:

tak gosciu jak go miał to tak samo miał

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bazalt
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2157
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 64 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Jelenia Góra

PostWysłany: Śro 18:51, 22 Paź 2008    Temat postu:

nie jestem pewien ale masz chyba wyrąbany tryb od 1 w szkrzyni

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
David
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 123
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Łódź

PostWysłany: Czw 9:54, 23 Paź 2008    Temat postu:

Mi się zdaje że to raczej coś z aparatem od zmiany biegów.Nie jestem pewien bo bym musiał to zobaczyć,ale tryb raczej nie jest uszkodzony bo
tak by raczej wogóle nie było biegu


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ogierek093
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 954
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Biała Podlaska

PostWysłany: Czw 12:07, 23 Paź 2008    Temat postu:

no jeśli automat był już wcześniej pogięty i bieg te źle chodził to znaczy że wina leży w automacie do zmiany bieg ów. Moze spróbuj go wyprostować albo coś w tym stylu.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
drozdzowek
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 80
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 18:48, 23 Paź 2008    Temat postu:

automat zmiany biegow do wyjebani*

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Goger
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 274
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 7 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 19:05, 23 Paź 2008    Temat postu:

a masz spręrzyne tam gdzie sie montuje wajche do zmieniacza

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lopez
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 2300
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 46 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Suchedniów

PostWysłany: Czw 19:45, 23 Paź 2008    Temat postu:

Goger napisał:
a masz spręrzyne tam gdzie sie montuje wajche do zmieniacza


Gdzie ty tam masz sprężyne? Shocked


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin