Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Ogar pali nie ma mocy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaper56
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 17 Mar 2011
Posty: 53
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:12, 19 Lut 2014    Temat postu: Ogar pali nie ma mocy

Witam wszystkich Smile
Moje pytanie brzmi następująco Kupiłem ogara 200
Ogar pali na kopa ale po wrzuceniu jedynki Nie ma mocy jechać
Na luzie wkręca się ładnie na obroty a jak wrzucę jedynke puszczam sprzęgło do gaśnie...
Co może być tego przyczyną ??


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
krawat274
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 18 Lip 2013
Posty: 17
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WLKP

PostWysłany: Pią 17:40, 14 Mar 2014    Temat postu:

Podejrzewam, że regulowałeś ją "na sucho" czyli na luzie, w miejscu. Wyreguluj ją tak jak powinno być, nie patrz na wkręcanie się na obroty, tylko na jakość tych obrotów. Pokombinuj z powietrzem, zmień świece, oraz spróbuj przestawić zapłon. Być może filtr powietrza jest zapchany.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin