Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Nowy problem ;/Ledwo jezdzi

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hucuk
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Katowice

PostWysłany: Sob 12:58, 20 Paź 2007    Temat postu: Nowy problem ;/Ledwo jezdzi

Mam taki problem zapalam jawe a ona ledwo co jeździ strasznie muli daje gazu na 1 muli muli i potem ciagne do tylu i szybciej jezdzie(nawet na pod gorke nie podjedzie;/)i, potem 2 na 2 jedzie i nie umie wyjechac nie wiem co jest
Pomozcie


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
djszpileczka
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Paź 2007
Posty: 163
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Łódź

PostWysłany: Sob 13:25, 20 Paź 2007    Temat postu:

jezeli to co mysle to ustaw zapłon i jezeli to niepomoże to zrub szlif cylindra albo zamiast szlifowac kup tlok 3 pierszcieniowy bo ten może byc spalony

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
WayRider
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 26 Sie 2007
Posty: 56
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Czestochowa

PostWysłany: Sob 17:16, 20 Paź 2007    Temat postu:

zdecydowanie stwiam na zapłon i byc moze platnki.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Johnny Moped
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 731
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 46 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Sob 20:39, 20 Paź 2007    Temat postu:

Djszpileczka, nie przewiduj najgorszego Smile Prawdopodobnie zaplon, ale sprawdz tez gaznik, moze dysze zasyfione i paliwo nie dochodzi. Najlepiej odkrec go, rozbierz i wygotuj w wodzie z octem.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
garden92
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Mar 2006
Posty: 434
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: z Katowic

PostWysłany: Nie 10:16, 21 Paź 2007    Temat postu:

Na 100% jakieś 2 rzeczy Smile albo masz przestawiony zapłon lub zasyfiony gaznik ja miałem to samo Smile odpalać odpalała ładnie wrzuciłem 1 a ona wlecze sie wlecze sie a po 8sekundach wkręcała sie na obroty i tak non stop miałem wyczyściłęm to wszystko i działa Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
hucuk
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Katowice

PostWysłany: Sob 12:28, 27 Paź 2007    Temat postu:

Johnny Moped napisał:
sprawdz tez gaznik, moze dysze zasyfione i paliwo nie dochodzi. .

Bravo 1 dobrze ,ale 2 byscie sie nie kapneli
2 Na swiecy byla iskra i nie chcail jezdzic, ale gdy wymienilem na inna swiece to zaczol tak powalac ze ...
Na 1 swiecy byla iskra ale nie jezdzil na 2 swiecy tez jest ikra ale jezdzi kto mi powie dlaczego??


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Qczi
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 220
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Małopolska

PostWysłany: Sob 13:48, 27 Paź 2007    Temat postu:

pewnie pod wplywem cisnienia swieca traci iskre

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
garden92
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Mar 2006
Posty: 434
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: z Katowic

PostWysłany: Sob 14:10, 27 Paź 2007    Temat postu:

To będzie zapłon-platynki lub to co ja miałem dziś że dostawał za mało benzyny, wygnij do góry ten jenzyczek co jest w komorze pływaka Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Sob 16:31, 27 Paź 2007    Temat postu:

może na tej świecy co nie chce jeździć jest z mała iskra (może być to wina źle ustawionej przerwy) albo kondensator nawala

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
czarny
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 04 Lut 2007
Posty: 220
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Sob 19:52, 27 Paź 2007    Temat postu:

ja wlasnie mam taki sam problem dzis siaglem clyliner i okazalo sie ze srodkowy pierscionek pekl

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
motórzysta
Emerytowany Moderator
Emerytowany Moderator



Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 2506
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 57 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Nie 10:33, 28 Paź 2007    Temat postu:

Jesli nie pomoze zaplon itd , to stawiam na pierscienie popekane , a pali od kopa ?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin