Nieprawidłowo działające biegi. Jawa 50.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wojtas
Nowy
Nowy



Dołączył: 07 Kwi 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 17:30, 07 Kwi 2017    Temat postu: Nieprawidłowo działające biegi. Jawa 50.

Witam wszystkich.

Mam problem z biegami przy Jawie 50.

Wygląda to tak:
Jedynka wchodzi.
Dwójka wchodzi.
Aby włączyć trzeci bieg muszę dźwignię unieść lekko do góry i dopiero wtedy wchodzi trzeci bieg.
Teraz redukując dwójka wchodzi.
Aby włączyć jedynkę muszę lekko opuścić dźwignię i dopiero wtedy wchodzi jedynka.

Zna ktoś problem?

Pozdrawiam.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
misiek89gdz
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 02 Maj 2014
Posty: 139
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 20:41, 07 Kwi 2017    Temat postu:

Automat zmiany biegów się nie poluzował?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin