Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Gaśnie po dodaniu gazu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maliniak
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gałków Mały

PostWysłany: Sob 20:13, 07 Cze 2008    Temat postu: Gaśnie po dodaniu gazu

Mam problem z moją jawencją.
Nie miałem wolnych obrotów przestawiłem iglice na 2 zabek od góryi chodziła dobrze ale po przejechaniu sie chodziła dardzo dobrze na wolnych obrotrach ale jak dodam gazu to buuu i gaśnie i nie pali z kopa wogule . Co to może być zapłon dobrze na 100% może gożnik cośz nim nie tak pomurzcie


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Profi
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 2167
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 68 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Ozimek/Gliwice

PostWysłany: Sob 20:46, 07 Cze 2008    Temat postu:

no to jak dałeś iglice wyżej, to dostaje więcej paliwa i jak dajesz ful gaz to dostaje więcej paliwa nią powietrza, i go zalewa, musisz zmniejszyć stan paliwa w komorze pływakowej

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maliniak
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gałków Mały

PostWysłany: Nie 9:33, 08 Cze 2008    Temat postu:

tak myślałem ale mój brat mówił ze to nie to dzienki

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maliniak
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gałków Mały

PostWysłany: Pon 19:12, 09 Cze 2008    Temat postu:

i to nie pomaga to już nie wiem może ten zapłon jeszcze jest żle

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Profi
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 2167
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 68 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Ozimek/Gliwice

PostWysłany: Pon 19:17, 09 Cze 2008    Temat postu:

no to ustaw, i się przekonasz, może przerwa na świecy albo przerywaczu jest za duża, albo za mała

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maliniak
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gałków Mały

PostWysłany: Pon 20:11, 09 Cze 2008    Temat postu:

może jutro coś bede działał a jaka powinna być na przerywaczu

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lewon14
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 19 Cze 2008
Posty: 70
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bukowo

PostWysłany: Czw 18:53, 19 Cze 2008    Temat postu:

spłaszcz trochę blaszkę mi to wygląda na zalewanie świecy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maliniak
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gałków Mały

PostWysłany: Pią 19:28, 20 Cze 2008    Temat postu:

bo sie świeca zalewa ale jaką blaszke. jak sie rozgrzeje to chodzi normalnie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian101
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 27 Sty 2008
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczebrzeszyn koło ZAMOŚCIA (20 km)

PostWysłany: Pią 21:19, 20 Cze 2008    Temat postu:

Możesz mieć jeszcze filtr powietrza zabrudzony... przeczyść go sprężarką i wyplucz w bęzynie

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez damian101 dnia Sob 9:12, 21 Cze 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dziaba
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 07 Kwi 2008
Posty: 78
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Lubomia k. Raciborza

PostWysłany: Sob 7:26, 21 Cze 2008    Temat postu:

a nie lapie gdzies lewego powietrza??? sprawdz uszczelnienie puszki filtra powietrza... i czy waz biegnacy z puszki dobrze lezy na gazniku...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lucas
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 1374
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: okolice Krakowa

PostWysłany: Sob 10:03, 21 Cze 2008    Temat postu:

Miałem dziś dokładnie to samo, wyciągnąłem dysze wysokich obrotów, był w niej syfek, przeczyściłem i jest git.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
abdul11
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 23
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 18:55, 22 Cze 2008    Temat postu:

no właśnie dysze poczyść a jak nie to świeca

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maliniak
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 136
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gałków Mały

PostWysłany: Pon 11:38, 23 Cze 2008    Temat postu:

teraz jeżdziłem bardzo przerywał jak bł zimny a jak sie rozgrzał to był dobrze ide popatrzeć z tą dyszą

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin