Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
brak mocy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
luki1988
Nowy
Nowy



Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: poznań

PostWysłany: Wto 9:45, 02 Lut 2010    Temat postu: brak mocy

witam już ręce mi opadają zrobiłem kapitalny remąt wszysztkie łożyska nowy wał cylinder 60cm nowy łańcuszek sprzęgłowy tarcze głowica a uszczelniacze adpala na kopa a mocy zero kombinowałem z zapłonem ale nic to nie dało myślałem że nie dostaje paliwa ale jest oki wolne obrociki ładnie trzyma i na bigu jałowym też wszystko oki ale mocy zero pomocy Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
xolczakx
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 29 Lip 2009
Posty: 305
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z biedronki. (Sierpc)

PostWysłany: Wto 11:17, 02 Lut 2010    Temat postu:

Nie zapomniełeś czasem o goźniku?? Nie dziwie sie że nie masz mocy na 55cmm jak masz oryginalny gaźnik. Wymień dysze na większe ewentualnie rozwierć (nie polecam). Storzek daj odblokuj gaźnik.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
luki1988
Nowy
Nowy



Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: poznań

PostWysłany: Wto 12:58, 02 Lut 2010    Temat postu:

no gaźnik mam od jawki z rozwierconym kanałem ssącym

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
plusminus
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 2330
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 102 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: lubelskie

PostWysłany: Wto 13:22, 02 Lut 2010    Temat postu:

A jakie masz dyszę główną?pozdro.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
luki1988
Nowy
Nowy



Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: poznań

PostWysłany: Wto 13:31, 02 Lut 2010    Temat postu:

kurcze nie pamiętam ale wydaje mi się że 68 na chwile obecną nie potrawie powiedzieć

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piankos
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 137
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Wto 14:06, 02 Lut 2010    Temat postu:

jak 68 to jest ok

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
xolczakx
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 29 Lip 2009
Posty: 305
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z biedronki. (Sierpc)

PostWysłany: Wto 18:32, 02 Lut 2010    Temat postu:

Może masz poprostu przedmuchy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dudzio
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Maj 2009
Posty: 378
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zamosc

PostWysłany: Wto 18:54, 02 Lut 2010    Temat postu:

Weś spróbuj na innej świecy Sprawdzałeś bez filtra powietrza ?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
matti.owczarek1994
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 31 Sty 2010
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jasionna

PostWysłany: Wto 19:58, 02 Lut 2010    Temat postu:

Mi to się wydaje że to jednak wina zapłonu bo ja też tak miałem, byle górka i musiałem na bieg niżej redukować bo nie mógł podejść. a jak w końcu udało mi się dobrze ustawić to na te góreczki na 3 wskakiwałem z mega zapasem mocy Razz Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kamil12345121
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 341
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: kozienice

PostWysłany: Śro 17:13, 03 Lut 2010    Temat postu:

moze zapchany tłumnik zdejmnij tłumnik i zobacz bez

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
luki1988
Nowy
Nowy



Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: poznań

PostWysłany: Pią 12:55, 05 Lut 2010    Temat postu:

kurde może to wyda się śmieszne ale samo sie naprawiło wydaje mi się że poprostu sie maszyna dotarła teraz chodzi elegancko pali na kopa na 3 biegu raktycznie jedzie bez gazu

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin