Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Nokia X3 Opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Pogawędki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kornel9797
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 927
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Wyżnica/Kraśnik

PostWysłany: Śro 17:56, 07 Lip 2010    Temat postu: Nokia X3 Opinie

Siemacie ludziska!

Otóż jutro jadę po nowego fona Laughing Very Happy Zamówiłem Nokie X3 Very Happy Zastąpi ona szajsowego fona, Samsunga D900i no ludzie gorszego fona to chyba nie ma. Mad Confused
Oczywiście nie pozbędę się go całkiem bo w pole itp, to szkoda nowego tylko grota będę miał a ogólnie będę używać Nokii. Potrzebuję waszych opinii o tym fonie, chce żeby wypowiadały się osoby które wiedzą o tym fonie coś, jego plusy, minusy itp. Jakieś porady na temat tego fona. Dałem kase za tego fona i chcę żeby był trwały i bez szwanku wytrzymał 2lata, po tylu kończy mi się umowa i znowu nowy fon będzie.
Chcę się również coś dowiedzieć na temat "tuningu" tego fona jakieś sterowniki softy itp. Dawajcie jakieś propozycje użytecznych i przydatnych dodatków, zmian itp.

Porządnym obywatelom z góry dziękuje i będą oczywiście pochwały Very Happy Very Happy Laughing


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kornel9797 dnia Śro 17:59, 07 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Śro 18:03, 07 Lip 2010    Temat postu:

Nokia jak Nokia sprzęt niezawodny Wink ale do nokii nie da się wgrać sterowników to nie Sony Ericsson Razz a soft tylko oryginalny ta nokia nie ma chyba Symbiana a szkoda ale ogólnie fon zajeb*sty

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
krzysiek025
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 25 Lis 2008
Posty: 714
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 30 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Dobrydział

PostWysłany: Śro 18:12, 07 Lip 2010    Temat postu:

powiem ci tak z wyglądu jest fajna podoba mi się ogólnie lubię duże telefony 9oczywiście w granicach rozsądku ) ale w środku dla mnie jak każda nokia nudna ja osobiście preferuje sony ericssony można stuningować i to właśnie robie ze swoim K850i ale myślę żę do normalnego użytkowania ten telefon wystarczy Pozdrawiam

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kornel9797
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 927
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Wyżnica/Kraśnik

PostWysłany: Śro 18:27, 07 Lip 2010    Temat postu:

Dzięki, ogólnie fon mi pasuje bo mój brat na X3 i właśnie dlatego zdecydowałem się na tego fona, telefon trzyma mi się w ręku bardzo dobrze, w dotyku nawet widać że jest trwalszy niż szajsung, mojego szajsunga ścisnąć i trzeszczy aż uszy bolą, a tamten wydaje się być trały.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kornel9797 dnia Śro 18:27, 07 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Śro 18:41, 07 Lip 2010    Temat postu:

Ja mam k800i a można powiedzieć k800i&k810i po moim tuningu a do tuningu SE są najlepsze Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
hakuj
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 1697
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 45 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Cieszyn - okolice

PostWysłany: Śro 23:29, 07 Lip 2010    Temat postu:

oj , zebyś się nie zdziwił jak coś ci zaraz padnie , znudzi ci się szybko , w dodatku to nokia mjuzik fon czyli tandeta , masówka dla młodzieży .... Może ciebie zadowoli ale mi by się znudziła po 2 dniach , jak fon muzyczny to tylko W series od Erika ;D A jak chcesz mieć wszystko to kup wszystko czyli Omnię Wink Nigdy sie nie znudzi , zawsze mozna zmienic rom , nakladke graficzna itd itd .........

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zuzia
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 24 Gru 2007
Posty: 1563
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 60 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Mazowieckie

PostWysłany: Czw 8:26, 08 Lip 2010    Temat postu:

W sumie to nie głupi telefon, ale jak napisał hakuj, może Ci się nie długo znudzić. Chyba że nie wymagasz dużo od telefonu, ja w telefonie lubię ustawić sobie wszystko po swojemu. Poza tym nie wiem, czemu dużo osób uważa Nokie za bezawaryjne telefony. Psują się jak każdy inny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kornel9797
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 927
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Wyżnica/Kraśnik

PostWysłany: Czw 20:10, 08 Lip 2010    Temat postu:

Nokie już wiozłem dzięki za podpowiedzi xD, Wiem że niestety nie da się jej jakoś poustawiać ale dobra jest, fajna i wgl xD, na 2 lata będzie xP.

Oczywiście możecie dalej pisać wasze opinie, z chęcią poczytam.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
hakuj
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 1697
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 45 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Cieszyn - okolice

PostWysłany: Pią 14:54, 09 Lip 2010    Temat postu:

za 2 miesiace bedziesz chciał się jej pozbyc jak najszybciej ;D

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kornel9797
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 927
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Wyżnica/Kraśnik

PostWysłany: Pią 19:42, 09 Lip 2010    Temat postu:

To ją sprzedam Very Happy a ty kupisz ;D

Narazie jest oki jej małym minusikiem który można obejść i żyć bez tego to brak lampy błyskowej a tak to jest ok.
Co jak co ale ale potrafi zrobić trochę hałasu ;D Nie kupiłem jej dla szpanu po prostu to ma byś bez awaryjny telefon i wytrzymały.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Pogawędki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin