Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Linka sprzęgła

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kemot176
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Lis 2010
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Koniecpol

PostWysłany: Sob 21:07, 12 Lut 2011    Temat postu: Linka sprzęgła

Witam mam taką prośbę czy mógłby mi ktoś podać dokładną, całkowitą długość linki sprzęgła do Ogara 200. Ja niedawno założyłem nową i jest za długa i chcę teraz kupić tylko chcę żeby idealnie pasowała. Za pomoc pochwała i satysfakcja że pomogłeś koledze Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
jawkowicz223
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Maj 2010
Posty: 584
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: GLIWICE

PostWysłany: Nie 9:02, 13 Lut 2011    Temat postu:

Jeżeli wszystko pasuje to wystarczy ją przepleść inaczej szkoda pieniędzy na nową a może okazać się że niema krótszych Smile

po prowadź ją koło lampy a potem parę razy o główną ramę przy silniku i dopasuj jakoś powinno być dobrze


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
fso777
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 202
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: GLIWICE

PostWysłany: Wto 15:27, 15 Lut 2011    Temat postu:

Moja linka od sprzęgła do ogara wynosi 1m 9-10 cm.

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kemot176
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Lis 2010
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Koniecpol

PostWysłany: Czw 19:58, 17 Lut 2011    Temat postu:

wielkie dzięki lecz teraz mam inny problem bo mi biegi nie wchodzą.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sportlen
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 02 Cze 2010
Posty: 584
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: SZCZYTNA!!!podkarpacie

PostWysłany: Czw 20:14, 17 Lut 2011    Temat postu:

co do biegów to chyba w tutkach był temat o naprawie skrzyni
jestem przekonany że to wodzik lub inny mechanizm w skrzyni


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kemot176
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Lis 2010
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Koniecpol

PostWysłany: Czw 20:24, 17 Lut 2011    Temat postu:

sportlen możesz podać link bo w sprawach naprawy jestem zielony.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
yookez
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Sie 2009
Posty: 454
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: kąty walichnowskie

PostWysłany: Czw 20:24, 17 Lut 2011    Temat postu:

albo po prostu wystarczy dokręcić górne śruby, i spróbuj przy wrzucaniu biegu zawsze stopkę delikatnie podnieś w przeciwną stronę wrzucanego biegu:D takie mało ot ale zaryzykuje Very Happy


pozdro:D


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pawlo300
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 1224
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: SZABDA /BRODNICA

PostWysłany: Pią 6:50, 18 Lut 2011    Temat postu:

opisz dokładniej jak się silnik zachowuje pytałeś o długość linki więc może masz problem ze sprzęgłem a nie ze skrzynią....... kopniak się ślizga?? czy normalnie silnik uruchomisz z kopniaka?? dy odpalisz na dźwigni zmiany zbiegów nie czuć żadnego oporu??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kemot176
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 09 Lis 2010
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Koniecpol

PostWysłany: Pią 14:56, 18 Lut 2011    Temat postu:

siemka dzisiaj po szkole od razu odpaliłem Romka lecz nie chciał odpalić ani na pych ani odpalając z kopniaka więc odkręciłem, przeczyściłem i zamontowałem świece i odpalił z 1 razem. Pochodził z 2 minuty na luzie a potem zaskoczenie wbijam 1 puszczam sprzęgło jedzie ok później 2 wchodzi 3 teżSmileSmile wszystko działa Smile Wszystkim dzięki za pomoc. Linke wyregulowałem i jest git majonez. Jednak to są magiczne motorki bo same się psują i same się naprawiająSmile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin