Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Duzy problem z odpalaniem <POMOCY>

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rozi90
Nowy
Nowy



Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 13:10, 05 Wrz 2009    Temat postu: Duzy problem z odpalaniem <POMOCY>

witam wszystkich mam problem kupilem ogara 200 i zrobilem mu generalke nowy wal cylinder 60cc lozyska simeringi itd. wszystko fajnie tylko nie chce odpalac ani na zapych ani na krótko nie wiem co mu dolega iskra jest paliwo dochodzi. swieca ma iskre jak kopne a jak wkrece i chce odpalic to jest zalana nie wiem czemu. czy to wina zapłonu czy jak. Prosze o pomoc z góry dzieki Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dudzio
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Maj 2009
Posty: 378
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zamosc

PostWysłany: Sob 13:33, 05 Wrz 2009    Temat postu:

Wyreguluj gażnik usatw dobrze zapłon i zobacz czy nie masz zlego kondensatora

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Rozi90
Nowy
Nowy



Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 14:01, 05 Wrz 2009    Temat postu:

gaznik tez kupilem nowy bo stary był do kitu jest wyregulowany i kondensator tez jest dobry . podejzewam moze ze cos z magnetem ale nie wiem a do zaplonu zobacze tez Wink JAK KTOS MA JESZCZE JAKIES PROPOZYCJE TO CZEKAM ;d

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
macek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 310
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Braniewo

PostWysłany: Sob 14:05, 05 Wrz 2009    Temat postu:

a odrazu po remoncie nie chciał palić czy jak może coś źle złożyłeś jakś lewe powietrze ??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Rozi90
Nowy
Nowy



Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 14:30, 05 Wrz 2009    Temat postu:

jak został zlozony to nie chcial palic wiec pomyslalez ze cos zle zlozone włąsnie i go rozebralem jeszcze raz wszystko jest dobrze. po pireszym rozebraniu tera doszlem ze wał jest nie dobry bo sie przestawial nie wiem czemu bo zapalił czasem i chodzil a potem juz nie. wał wymieniony jest dobry . i juz nie wiem co moze byc jak wszystko nowe i dobrze złozone. juz nie mam pomysłów co go boli Sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Piotrek1818
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 13 Kwi 2009
Posty: 1165
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 27 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn (okolice;Gryzliny)

PostWysłany: Sob 14:53, 05 Wrz 2009    Temat postu:

Ja mam propozycję. Przenieść temat do innego działu, to po 1.
po 2gie, to zapłon skoro wał był zły.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lukasz1207
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 06 Maj 2009
Posty: 129
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Poniatowa

PostWysłany: Sob 21:28, 05 Wrz 2009    Temat postu:

jaki kolor iskry i podejrzewam że zapłon jest źle ustawiony

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
buba
Nowy
Nowy



Dołączył: 15 Wrz 2009
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 16:08, 15 Wrz 2009    Temat postu:

hej mam problem..mam jawke 20 kaczke i jezdze od niedawna mam problem jak stAJE NA 3 BIEGU I REDUKUJE DO 1... mam jedynke a gdy znowy chce starrtowac okazuje sie ze mam 2 w czym ejst problem to moja wina czy to normalne albo cos innego prosze pomużcie moje gg w razie W 11310457

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lopez
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Sie 2007
Posty: 2300
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 46 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Suchedniów

PostWysłany: Wto 20:05, 15 Wrz 2009    Temat postu:

To napisz ku..wa oddzielny temat.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
jakubas101
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 778
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 30 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Okolice Grudziądza

PostWysłany: Śro 16:32, 16 Wrz 2009    Temat postu:

buba poprostu jak się redukuje to należy dwa razy podnieść dźwignię zmiany biegów. Jak z 3 redukujesz na 1 to najpierw raz podnosisz i masz 2 później jeszcze raz podnosisz i dopiero masz 1. A poza tym to popieram Lopeza. A jak już to pisze się "podłączam się do tematu" w sumie twój problem nie ma nic wspólnego z tym tematem. Pozdro

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin