Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Światła

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Heniek16
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 08 Sie 2007
Posty: 29
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Kraków

PostWysłany: Pon 17:48, 10 Mar 2008    Temat postu: Światła

Witam wszystkich mam taki problem dzisiaj złożyłem ogara bo był malowany i mam taki problem podłączyłem dobrze kabelki od świateł na samym początku swiciło tylnie światło ale przednie nie teraz swieci przednie a tylnie nie ma ktoś pomysł co moze byc przyczyną ?? żarówka jest ok może to być coś ze stacyjką ?? Mam nadzieje ze ktos mi pomoże

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kameleon_xD
Gość






PostWysłany: Pon 17:54, 10 Mar 2008    Temat postu:

możliwe że podłączyłeś źle jakieś kable Wink weź schemat instalki i podłącz według schematu i na pewno będzie dobrze Wink
Powrót do góry
kapkappierdolu
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 27 Gru 2007
Posty: 180
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: tomaszów lubelski

PostWysłany: Pon 18:30, 10 Mar 2008    Temat postu:

ja tak miłem i okazało sie ze kabelek + od tylniego światła odczepił sie od + od cewek Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
GALA
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 148
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Żywiec-okolice

PostWysłany: Pon 19:13, 10 Mar 2008    Temat postu:

mozliwe ze kabel nielaczy jak masz taki przewod nasuwany. tez tak mialem ale z zasilaniem w moim samolocie Fast 3 Mustang

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Heniek16
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 08 Sie 2007
Posty: 29
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Kraków

PostWysłany: Pon 20:03, 10 Mar 2008    Temat postu:

Ale przecież jakby oś od cewki sie odczepiło to by nie świeciły żaddne a tylnie swiatło idzie bezposrednio do stacyjki

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
GALA
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 148
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Żywiec-okolice

PostWysłany: Pon 20:06, 10 Mar 2008    Temat postu:

ale mozliwe ze ledwo styka przy samych kloszach swiateł

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kameleon_xD
Gość






PostWysłany: Pon 20:34, 10 Mar 2008    Temat postu:

przeczyść wszystkie styki i podłącz zgodnie ze schematem i będzie dobrze a mam prożbe do was userzy piszcie po polsku używając klawisza alt bo ręce mi opadają jak takie coś czytam a jak wam sie nie chce to ściągnijcie se Mozillę Wink
Powrót do góry
Piotrek
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 1499
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 14 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Tarnów

PostWysłany: Wto 15:16, 11 Mar 2008    Temat postu:

raczej źle podpięte kable

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin