Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
problem

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pawlo300
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 1224
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: SZABDA /BRODNICA

PostWysłany: Czw 10:57, 19 Lis 2009    Temat postu: problem

mianowicie kupiłem 2 ogarka i gdy mam podłączone światła do pół gazu chodzi git dalej gaśnie odłączyłem światła i chodzi dobrze byłem u elektryka nie był mi w stanie nic powiedzieć niby wszystko dobrze a może być tak że może ktoś pogrzebał i on zasilenie na światła bierze z cewki zapłonowej???? i wtedy to sprawia problem??? nie mam pojęcia za pomoc dzięki:)))))

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mariuszmuczko
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 15 Sie 2009
Posty: 88
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 11:22, 19 Lis 2009    Temat postu:

raczej nie bierze zasilania z cewki zaplonowej posprawdzaj kable czy nie ma gdzies przebicia

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
marek
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Oświęcim

PostWysłany: Czw 11:32, 19 Lis 2009    Temat postu:

Wiec po pierwsze popatrz czy kable masz dobrze podłączone od samych cewek aż do świateł, potem szukaj ewentualnego przebicia które jest prawdopodobne ja miałem przetopioną izolację na przewodzie i stykało mi się to z silnikiem i działał tak jak mówisz:P Jeśli to nie będzie to ja nie wiem... Może zamontuj sobie akumlator i będzie po sprawie:D

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Krzychu_125
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 150
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ossy

PostWysłany: Czw 18:22, 19 Lis 2009    Temat postu:

Według mnie to wina świecy za duży odstęp elektrody.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
gerwazy200
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 18 Lis 2009
Posty: 26
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

PostWysłany: Czw 18:38, 19 Lis 2009    Temat postu:

zobacz czy niemasz kabla z cewki butelkowej podłączonego pod cewke swietlna tak było orginalnie ale szwankowało

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pawlo300
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 1224
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: SZABDA /BRODNICA

PostWysłany: Nie 21:28, 22 Lis 2009    Temat postu:

znalazłem przyczyne a był nią przepalony przewud od cewki ktury dotykał śilika dzięki za porady chłopaki temat uważam za zamknięty

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin