Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
mam malutki problemik

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
damian9310
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 79
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczecin

PostWysłany: Nie 9:17, 21 Maj 2006    Temat postu: mam malutki problemik

ostatnio zauwarzylem że nie świeci mi tylnia lampa wiec odkręciłem przednią i był tam jeden luzny kabel patrzyłem gdzie go doć i gdzy doczepiłem jedno miajsce świeciła mi już przednia lampa patrze a tylnia nie swieci odkręcilem klosz i patrze że tak sie żarzy
ale jak by miała za mało prądu morze to dlatego że mam 12v zarówke z tyłu mam tylnią lampe od etz 250 ale wcześniej było normalnie z tą żarówką śie tak swieciły obie lampy jak powinny więc morze wie ktoś czym to motrze być spowodowane jeszcze pokombinuje przy tych kabelkach w przedniej lamipe


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Profi
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 2167
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 68 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Ozimek/Gliwice

PostWysłany: Nie 16:59, 21 Maj 2006    Temat postu:

z przodu i z tyłu załóż żarówki 6V i jeszcze sprawdż czy nie masz gdzieć przebicia na kablach. może kable z przedniej lampie żle podłączyłeć. tam jak masz czarny to jest masa od tego idą 2 kable. jak masz zielone jaśniejszy i ciemniejszy to są klakson i przednie swiatła.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damian9310
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 79
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: szczecin

PostWysłany: Pon 14:44, 22 Maj 2006    Temat postu:

ja nie mam załorzonego klaksonu a te zielone dwa ciemniejszy i jaśniejszy to są wolne i do niczego nie podłączone no jutro jade do sklepu z częsciami ti kupie żarówki bo teraz na stacji to żadko są 6v

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Profi
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Maj 2006
Posty: 2167
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 68 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Ozimek/Gliwice

PostWysłany: Wto 10:51, 23 Maj 2006    Temat postu:

Podaj mi swojego maila to ja ci wyśłe zdjecia jak to ma tam by w lampie podłączone. zagadaj na gg 7714852

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin