Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Jawka muli :( Pomocyy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mateusz222222
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 27 Sty 2011
Posty: 361
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 4/5

PostWysłany: Nie 12:08, 19 Cze 2011    Temat postu: Jawka muli :( Pomocyy

Witajcie mam taki problem ze swoją jawką ..
moja jawka jedzie wtedy gdy wezme manetke na max ,bo jak dam troszke to ją odrazu muli. na niskich nie chodzi , jak jade np na 3 na tej pełnej manetce i tak szybko nie jedzie bo na dotarciu ,no i jak puszcze i dodam to odrazu muli i załapie na obroty dopiero po 3 sekundach ........ Sad..... na kopniak nie chce odpalic, a na pych odpala , bawiłem się z zapłonem ustawiałem i nic , wymieniałem swiece i tylko na jednej mi jezdzi na reszcie ani rusz , filtr wszystko jest uszczelnione bardzo dobrze wszystko ,dysze w gazniku czyste wiec nie iwem juz co to jest ... bez filtra powietrza w ogołe nie jedzie ,filtr mam stożkowy , POMOCYYY !


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
plusminus
Moderator
Moderator



Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 2330
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 102 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: lubelskie

PostWysłany: Nie 12:36, 19 Cze 2011    Temat postu:

Nie jedzie, bo dałeś jej za dużą dawkę paliwa, a dopala tylko na jednej świecy, bo zapewne na niej masz większą przerwę niż na innych..

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mateusz222222
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 27 Sty 2011
Posty: 361
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 4/5

PostWysłany: Nie 12:43, 19 Cze 2011    Temat postu:

własnie swieca sucha jest ;p na każdej świecy taka sama przerwa

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Damian953
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 16 Cze 2009
Posty: 246
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:21, 19 Cze 2011    Temat postu:

Mam ogara i jawke. Oba motorki tak maja, ze jak jedziesz na full manetce i puscisz gaz i znowu dodasz to trzeba chwile poczekac. Oba maja moc i zawsze odpalaja za pierwszym kopem i trzymaja obroty. Jesli twoj ich nie trzyma to moze masz zuzyta przepustnice. Zobacz czy z boku nie ma dolka oczywiscie na przepustnicy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Usterki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin