Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
nokia 6220 wasze opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Pogawędki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Pon 16:51, 20 Gru 2010    Temat postu: nokia 6220 wasze opinie

Witam mam do was małe pytanko a konkretnie chodzi mi o ten tel http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1343# mogę go nabyć w stanie eleganckim za 150 zł nic nie popsute ani nic ciągnie mnie do tego telefonu bo ma symbiana ale chodzi mi o wasze opinie czy polecacie ten tel ogólnie czy nie bardzo Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mustang83
Częsty bywalec
Częsty bywalec



Dołączył: 17 Cze 2010
Posty: 258
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: OPOLSKIE

PostWysłany: Pon 17:11, 20 Gru 2010    Temat postu:

W sumie kolega ma taki telefon i sobie chwali, ja jednak polecam ci nokie 6288 albo 6288 ,albo nokie serii N np. n73,n80. Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Pon 18:56, 20 Gru 2010    Temat postu:

Miałem nokie N73 i nie mogłem na nią złego słowa powiedzieć teraz mam K800i trochę gorszy od n73 ale aparat ma lepszy ale to nic Razz a ta nokia ciekawa jest bawiłem się nią wszystkie ładnie płynnie chodzi nie ma to tamto Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zuzia
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 24 Gru 2007
Posty: 1563
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 60 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Mazowieckie

PostWysłany: Pon 19:17, 20 Gru 2010    Temat postu:

Mam tą Nokię. Symbian na niej chodzi nawet sprawnie, aparat niezły - ma bardzo dobrą lampę błyskową, nie na diodach tylko ksenonową. Wyświetlacz całkiem ładnie odwzorowuje kolory. GPS dobrze działał, poza tym możesz przebierać w różnych programach do nawigacji. Ja miałem Sygica i Garmina, moim zdaniem ten pierwszy jest lepszy. Jak miałeś wcześniej N73 to Symbiana już znasz. Na FP2 (taką platformę ma ten telefon) nie ma niestety tylu patchy, N-Gage słabo działa, są problemy z ustawieniem tapety na cały ekran - tylko tapety motywu są rozciągnięte na całość. Telefon jest fatalnie wykonany i źle spasowany, guziki i obudowa głośno trzeszczą. Jakość dźwięku na głośniku jest słaba, na oryginalnych słuchawkach też. Szkoda, że Wi-Fi nie ma. Mimo wad za 150 zł chyba nic lepszego nie znajdziesz.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Wto 20:30, 21 Gru 2010    Temat postu:

No a twoim zdaniem lepszy jest od k800i ?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bazalt
Moderator
Moderator



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2157
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 64 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Jelenia Góra

PostWysłany: Wto 20:34, 21 Gru 2010    Temat postu:

pod względem "gadżetów" tak ale strasznie obudowe ma delikatną, ogólnie fajny telefon, zgrabny lekki ale dla mnie za delikatny

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zuzia
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 24 Gru 2007
Posty: 1563
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 60 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Mazowieckie

PostWysłany: Śro 1:38, 22 Gru 2010    Temat postu:

Zgadzam się z bazaltem. Mi się nie wiadomo czemu połamał panel przedni. Od K800i wg. mnie lepszy. Ja bym brał, 150 zł to nie duże pieniądze, jak Ci nie przypasuje to opchniesz za tyle samo albo i więcej, jeśli miałbyś do niej parę pierdół.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
holipa
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 20 Sie 2010
Posty: 1869
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 51 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: pomorskie

PostWysłany: Śro 9:50, 22 Gru 2010    Temat postu: Re: nokia 6220 wasze opinie

Bartezz napisał:
Witam mam do was małe pytanko a konkretnie chodzi mi o ten tel http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1343# mogę go nabyć w stanie eleganckim za 150 zł nic nie popsute ani nic ciągnie mnie do tego telefonu bo ma symbiana ale chodzi mi o wasze opinie czy polecacie ten tel ogólnie czy nie bardzo Very Happy

telefon ten ma jedną niezaprzeczalną zaletę.
system operacyjny symbian s60.
system ten w wersji znajdującej się na tej nokii to jedna z najbardziej dopracowanych jego wersji.
dla jednych symbian to możliwości i fajna rzecz (do takich ja należę)
dla innych to problemy i męki (np. mój ojciec)
ale każdy musi przyznać jedno
system operacyjny w telefonie to nieograniczone możliwości.

musisz sam sobie odpowiedzieć na pytanie czy poradzisz sobie z symbianem na tyle żeby użytkowanie nie sprawiało ci kłopotów
jeśli tak to bierz ją w ciemno


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Śro 19:03, 22 Gru 2010    Temat postu: Re: nokia 6220 wasze opinie

holipa napisał:
Bartezz napisał:
Witam mam do was małe pytanko a konkretnie chodzi mi o ten tel http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1343# mogę go nabyć w stanie eleganckim za 150 zł nic nie popsute ani nic ciągnie mnie do tego telefonu bo ma symbiana ale chodzi mi o wasze opinie czy polecacie ten tel ogólnie czy nie bardzo Very Happy

telefon ten ma jedną niezaprzeczalną zaletę.
system operacyjny symbian s60.
system ten w wersji znajdującej się na tej nokii to jedna z najbardziej dopracowanych jego wersji.
dla jednych symbian to możliwości i fajna rzecz (do takich ja należę)
dla innych to problemy i męki (np. mój ojciec)
ale każdy musi przyznać jedno
system operacyjny w telefonie to nieograniczone możliwości.

musisz sam sobie odpowiedzieć na pytanie czy poradzisz sobie z symbianem na tyle żeby użytkowanie nie sprawiało ci kłopotów
jeśli tak to bierz ją w ciemno



przecież pisałem że miałem nokie N73 i z symbianem nie mam po raz pierwszy do czynienia Mad


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pawlo300
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 1224
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 49 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: SZABDA /BRODNICA

PostWysłany: Czw 16:20, 23 Gru 2010    Temat postu:

moja siostra ma taki telefon co do zdjęć dobrze robi ale jak na 5 mpx mogły by być lepsze za głośny też nie jest moim zdaniem szału nie ma ale za 150 zł się opłaca bo nawet twardy telefon a możesz i go drożej pchnąć Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bartezz
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 825
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 3/5

PostWysłany: Czw 21:39, 23 Gru 2010    Temat postu:

Mam mu dać odpowiedź po świętach ale chyba wezmę ten tel a potem go sprzedam najwyżej

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Pogawędki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin