Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Dziwna iskra po dłuższej jeździe
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mangus
Wymiatacz
Wymiatacz



Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 1813
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 44 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 20:19, 12 Sty 2008    Temat postu:

Ja gdy miałem cazarną świecę [pokrytą nagarem] to była to wina nagaru na głowici Wink. Wypolerowałem i po problemie Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
rafal
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 92
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Rozalin

PostWysłany: Sob 20:27, 12 Sty 2008    Temat postu:

To była jednak ta blaszka w komorze pływakoej. Poszłem dziś ją trochę przygiąć i motor zaczoł ładnie chodzić i w końcu przestał mi leciec olej z tłumika jak miało miejsce wcześniej. Mam nadzieję że nie bedę miał już takich problemów ale jak by co to zwrócę sie do was. Dzieki Jawkowicz za pomoc a inny dziekuje za fatygę że zechcieli doradzić Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PTK
Bywalec
Bywalec



Dołączył: 11 Lut 2007
Posty: 50
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zwoleń

PostWysłany: Sob 16:37, 19 Sty 2008    Temat postu:

lej 1:30,ustaw zapłon dokładnie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zwirex
Początkujący
Początkujący



Dołączył: 13 Kwi 2009
Posty: 20
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stargard szczeciński

PostWysłany: Pon 11:53, 20 Lip 2009    Temat postu:

Ja mam podobny problem. Tyle, ze świeca jest ruda, oleju leje na 5l benzyny 100ml. Jak tylko wyprowadze ogarka to odpale nawet ręką, a jak sie zagrzeje to zapych. Nawet zimną inną świece podłączylem i żółta iskra. Motor wystygnie i jest normalna. Przez to nie mam wolnych obrotów ;| jak puszczę gaz to gaśnie, a jak zdążę nacisnąć to chodzi na bardzo wolnych przez chwilę i gaśnie albo raz na rok sie wkreci na obroty. Czyżby kondensator pod wpływem temperatury świsruje? Pozdrawiam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum JAWA 50 i OGAR 200 FORUM Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Bluetab template design by FF8Jake of FFD
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin